
Klar, parat, arbejdslivsstart
Brug en time på et webinar, som ruster dig til at komme godt i gang på arbejdslivet i byggebranchen som nyuddannet.
Ved du, hvad du koster som nyuddannet bygningskonstruktør? Hvilke fælder skal du styre udenom, når du forhandler løn- og ansættelsesvilkår? Hvad gør du, hvis du står uden job, og mangler penge at leve for?
Mange spørgsmål melder sig, når du skal til at afslutte din bygningskonstruktøruddannelse og ud på jobmarkedet i byggebranchen. Gør dig selv den tjeneste at forberede dig, så du ikke ender i ubehagelige situationer, som let kunne være undgået.
Du får et godt udgangspunkt for starten på dit arbejdsliv ved at deltage på et online møde, hvor Konstruktørforeningen og Konstruktørforeningens a-kasse – en del af A&Til klæder dig på til udfordringerne i overgangen fra studie til arbejdsmarkedet.
Du får bl.a. svar på:
- Hvor gode er mine chancer for at få et arbejde?
- Hvordan finder jeg mit første konstruktørjob?
- Hvad skal jeg kræve i løn?
- Hvilke fælder er der i ansættelseskontrakten?
- Hvad skal jeg have i pension?
- Hvordan får jeg dagpenge?
- Hvad kan Konstruktørforeningen gøre for mig?
- Hvilke fordele kan jeg nyde godt af som medlem?
Undervisere
Emilie Nøhr Munk, faglig konsulent i Konstruktørforeningen, som giver dig gode råd om, hvad du skal være opmærksom på i din karriere og arbejdsliv.
Thomas Juhl Hansen, konsulent fra Konstruktørforeningens a-kasse – en del af A&Til, som sætter dig ind i regler og vigtige frister for optagelse i a-kasse og retten til dagpenge.
Meld dig til nu og få svar på dine spørgsmål, så du har ro i maven, når du rammer byggebranchen. Del endelig arrangementet med dine medstuderende, som ikke er medlem af Konstruktørforeningen.
Praktiske oplysninger
Webinar er et netværksmøde for nyuddannede bygningskonstruktører MAK. Det er gratis at deltage for medlemmer af KF. Webinaret foregår online via Teams. Efter tilmelding får du tilsendt et link, som du blot skal logge på fem minutter før mødestart. Da det er et webinar, som kræver aktiv deltagelse, skal du have tændt kameraet under hele webinar, og det forventes, at du byder ind med dine erfaringer.
Mødet er fortroligt, så det der bliver sagt på mødet bliver på mødet. Du må altså ikke fortælle andre om, hvad du har hørt andre fortælle. Du må gerne dele konsulenternes pointer og vil også efterfølgende have mulighed for at få adgang til præsentationerne.